Nyomtatás

Hogyan legyünk boldogabbak?

 

„Nem azok az életélvezők, akiknek minden dologból a legjobb van, hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni abból, amijük van”

~ Prof. Dr. Bagdy Emőke ~

 

Az ember alapvető igénye és vágya, hogy boldog legyen. Egyesek szerint a legtöbb emberi tevékenység arra irányul, hogy elérjük a boldogságot, vagy pótoljuk a boldogság hiányát. Mégis milyen kevesen mondhatják el magukról, hogy jól érzik magukat.  Pedig nem elérhetetlen számunkra, de ahhoz meg kell változtatnunk a boldogsággal kapcsolatos hiedelmeinket. Azt például, hogy boldogság valami nagy dolog, ami egyszer eljön, majd megtörténik velünk, és akkor jól érezzük magunkat. A boldogság szokás, amit meg kell teremteni, és kitartó gyakorlást igényel.

 

Miért fontos a boldogság?

 

Aki boldog, annak

  • növekszik az energiája,
  • szárnyakat kap a kreativitása,
  • erősödik az immunrendszerre,
  • jobbak lesznek a kapcsolatai.

 

„Ha boldogságunk van, mindenünk van”

~ Epikurosz ~

 

Léteznek olyan módszerek, technikák, amelyek könnyen megtanulhatók, és általuk látványosan emelkedhet a boldogság szintünk, javulhat az életminőségünk, egészségesebbek, sikeresebbek lehetünk, ami még boldogabbá, sikeresebbé tesz bennünket.

Ezeknek a módszereknek, technikáknak az elsajátításában is segíthetek egyéni konzultáció vagy 2-6 órás csoportos tréning keretében.

Copyright 2012 Bacsa Erzsébet.
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free